SkyLounge Amsterdam

Een typisch ding wat elke wereldstad heeft is een unieke bar of een unieke plek midden in de stad. SkyLounge Amsterdam is die plek in Amsterdam. Je kunt vanaf hier de hele stad ontdekken. Dit is natuurlijk niet super bijzonder. Wat het bijzonder maakt is dat je hier de stad van boven kunt zien. De SkyLounge zit namelijk hoog in een gebouw. Het is een roof-top lounge. Je kunt vanaf hier een groot stuk van de stad bewonderen en je hebt een prachtig uitzicht vanaf hier. Er komen hier veel lokale bewoners maar daarnaast vind je hier ook toeristen van over de hele wereld. De SkyLounge is elke dag geopend en je kunt hier niet reserveren. Je moet dus geluk hebben dat er een plekje beschikbaar is. Als je met een groep groter dan 20 personen wilt komen kan je wel reserveren.

Wat is de SkyLounge Amsterdam?

De SkyLounge is overdag een perfecte plek voor zakelijke en privé afspraken. Het heeft een fijne ongedwongen sfeer en daardoor is dit een goede plek voor afspraken. Dit wordt gestimuleerd door een heerlijke lunchkaart en geweldige koffie. In de namiddag en avond wordt het meer een plek om lekker te borrelen. Op dat moment komt ook de cocktailkaart op tafel. Ook staan hier goede wijnen en lekkere borrelhapjes op. Naast hapjes zijn er ook kleine gerechten te bestellen. Deze zijn allemaal perfect tijdens een borrel van het werk of een borrel met je vrienden. Tegen de nacht wordt de SkyLounge een geweldige plek om het nachtleven van Amsterdam te ontdekken. Er komen dan verschillende DJ’s draaien in de lounge. En daarnaast zijn er ’s avonds speciale cocktailshakers aanwezig in de lounge. Dit zorgt voor een leuke sfeer tijdens een avondje uit. Vooral de DJ’s zorgen ervoor dat het veranderd in een energieke loungeclub tijdens de nacht.

Bruiloft vieren in de SkyLounge Amsterdam

Je kunt zelfs je bruiloft vieren in de SkyLounge Amsterdam. De SkyLounge is ook een hotel en deze heeft certificaten gehaald. Deze maken het mogelijk om jou de bruiloft van je leven te geven. Ook kun je de lounge afhuren om een feestje te geven.