PRIK Amsterdam

PRIK is een gayclub midden in het centrum van Amsterdam. Het bevindt zich aan de Spuistraat in Amsterdam en is ongeveer 10 minuten lopen van het Centraal Station. Een perfecte locatie dus voor een avondje uit in Amsterdam. De naam PRIK komt van de prik die in champagne zit.

Zeven dagen per week

PRIK is 7 dagen per week geopend vanaf 16:00. De sluitingstijden verschillen per dag. Als je dit graag wilt weten kun je dit online terug vinden. Omdat PRIK elke dag geopend is, is het comfortabel en leuk op elk moment van de dag en op elk moment van de week. PRIK heeft een lounge bar. Hier kan rustig geborreld worden met een kleine snack erbij. Maar PRIK heeft ook een eigen club op dezelfde locatie. Hier kan op verschillende momenten van de week genoten worden van bekende DJ’s. Deze draaien vooral in het weekend in de club. PRIK is sinds 2006 geopend en is sinds die tijd al heel erg dankbaar voor alle gasten van de club. De gasten maken de club namelijk tot wat de club nu is en daarnaast creëren zij de gezelligheid.

De kaart met dranken van PRIK

Op de kaart in de lounge bar is van alles te vinden. Ze hebben hier een uitgebreid assortiment aan hapjes maar daarnaast zijn er ook veel verschillende drankjes te bestellen hier. Er zijn veel cocktails, wijnen en natuurlijk hebben ze ook PRIK-wijnen. Dit is prosecco. Naast dit alles zijn de prijzen bij PRIK Amsterdam ook niet heel erg hoog. Het heeft dus alle ingrediënten voor een leuk avondje uit in Amsterdam.
Onlangs heeft PRIK de Rainbow Award gewonnen. Dit is een award welke wordt uitgereikt aan de beste gayclub in Nederland. Ook is PRIK een aantal jaar de populairste gaybar van Nederland geweest.

Privéfeesten in Club PRIK

Naast de club en de loungebar kan PRIK ook afgehuurd worden voor privéfeesten. Dit kan tijdens de openingstijden van de club. Het is verstandig om hiervoor even telefonisch contact op te nemen met PRIK. Er zijn namelijk heel veel mogelijkheden mogelijk bij een privéfeestje in de club. Vooral op het gebied van eten en drinken kan er veel besproken worden.