Escape Amsterdam

Escape is een grote club midden in het centrum van Amsterdam. Er worden hier wekelijks feestjes georganiseerd met verschillende DJ’s of thema’s.

Dine&Dance Escape Amsterdam

Escape heeft een concept bedacht: Dine and Dance. Voor 40 euro per persoon kun je, je hier de hele avond vermaken. Er kan een 3 gangenmenu naar keuze uitgezocht worden van de kaart. Daarnaast zit er ook een glas cava bij de prijs inbegrepen. Zodra je klaar bent met eten mag je door de VIP ingang naar binnen bij de club. Hier begint je avondje dance met een goede bodem. Dit arrangement begint vanaf 20:30 en is beschikbaar van donderdag tot en met zaterdag. Het is wel verstandig om van te voren te reserveren want het zit snel vol.

Line up Escape Amsterdam

Elke maand wordt de line up bekend gemaakt voor de maand erna. Ze proberen zoveel mogelijk bekende internationale artiesten naar de club te halen. Ook houden ze er rekening mee dat er verschillende muziekstijlen te horen zijn op verschillende avonden. In de maand maart staan bekende techno DJ’s klaar om het dak eraf te blazen. Ook hiervoor heb je speciale VIP arrangementen beschikbaar. Reveal is een feestje wat elke donderdag is in Escape Amsterdam. Dit is al 6 jaar elke donderdag het feest op donderdag in de club. Studenten hebben gratis entree, voor niet studenten is er een zacht prijsje verbonden aan deze avond. De huis DJ komt deze avond om er weer een feestje van te maken voor iedereen. HouseRules is elke vrijdag in Escape Amsterdam. Hiervoor worden bekende (inter)nationale artiesten en DJ’s naar de club gehaald. Van te voren kun je het programma op de site zien. Daardoor weet je zeker dat jij de artiest leuk vindt en een leuke avond gaat hebben in de club. Ook kun je hiervoor van te voren kaartjes bestellen op de site. Bigroom Beats by brainwash is bijna elke zaterdag het feest. Dit is een feest met R&B en hiphop en ook hiervoor worden bekende artiesten uitgenodigd om hier op te treden. Ook deze agenda is online te vinden en ook deze kaarten zijn online verkrijgbaar.