De School Amsterdam

De School Amsterdam is een club gevestigd in hartje Amsterdam. Maar naast een club heeft de School Amsterdam nog veel meer te bieden tijdens een avondje uit. De School Amsterdam bestaat namelijk uit een club, een restaurant, een café en een gym.

Restaurant de School Amsterdam

Het restaurant gevestigd in hetzelfde gebouw als de School heet Restaurant DS. Het bevindt zich in een open oude werkplaats in de School. Je ziet hier nog veel terug van de oude industriële functie van het gebouw. Maar daarnaast is het modern aangekleed door de inrichting van het restaurant. Ook de kaarsjes op tafel bieden een mooi contrast bij het restaurant. Het restaurant heeft een heel wisselend menu. Deze is via de site terug te vinden en is actueel. Het menu veranderd elke week. Er kan gekozen worden tussen 3, 5 of 7 gangen per persoon. Groenten staan centraal in dit menu. Het restaurant is 5 dagen per week geopend, dinsdag tot en met zaterdag.

Café de School Amsterdam

Het Café is 7 dagen per week geopend. De sfeer die hier hangt is gezellig en huiselijk. Dit door middel van de inrichting van dit gedeelte van het pand. Gasten kunnen hier de hele dag terecht voor ontbijt, lunch of om gewoon een drankje te doen. Bij Café DS hoort ook een grote binnentuin. Deze kan het hele jaar bezocht worden door de gasten van het café. Dit was voorheen het groene hart van het schoolgebouw. De openingstijden van het café vind je op de site.

De Gym School Amsterdam

In de jaren 60 is dit gymlokaal in de voormalige school gebouwd. De gym bestaat nu uit 2 lokalen welke nog in dezelfde stijl zijn als toen ze gebouwd werden. In deze gym worden op dit moment groepslessen aangeboden zoals yoga, boksen of parkour. Naast de groepslessen kan men hier ook vrij trainen of met een groep komen sporten. Dit moet wel van te voren gereserveerd worden. De openingstijden en meer informatie vind je op de site van de School Amsterdam. Hier kan ook gereserveerd worden.