Club Nyx Amsterdam

Club Nyx is een bekende club midden in het hartje van Amsterdam. De naam Nyx komt van een Griekse godin. Het was de Griekse godin van de nacht, en de dochter van chaos. Nyx zweefde door de lucht in haar koets. Terwijl ze dit deed verspreide ze een deken van de nacht achter zich. Ze hulde de aarde hiermee in duisternis. Nyx schijnt meerdere kinderen te hebben: Hemera (dag), Oneiroi (dromen) en Philotes (vriendschap). Nyx is dus een perfecte naam voor deze nachtclub. Ook omdat de locatie voorheen een koetshuis was.

Drie verdiepingen met verschillende muziekstijlen

Club Nyx heeft 3 verdiepingen. Op elk van deze verdiepingen is een andere muziekstijl te horen. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker meerdere sferen op een avond kan ervaren. Nyx wil iedereen plezier bieden tijdens een avond uit, dit is dan ook het grootste doel van de club. Een avondje uit gaat natuurlijk om drinken dansen en lachen. En dit zijn dan ook de dingen die Nyx aanbiedt. Ze bieden namelijk entertainment, muziek, een prachtige inrichting en fijne medewerkers. Dit alles maakt jouw avond perfect bij Nyx. Ook is dit te zien bij het deurbeleid. Iedereen is welkom, als hij zich maar gedraagt. In eerste instantie is Nyx een gayclub maar ook hetero’s zijn van harte welkom bij Nyx. Het is een club bedoelt voor mensen die een leuke avond uit willen.

Evenementen bij Club Nyx Amsterdam

Er zijn verschillende soorten feesten bij Nyx. Door de verschillende zalen kunnen er ook veel verschillende DJ’s draaien op 1 avond. Ze zijn van donderdag tot en met zondag geopend en organiseren af en toe een thema avond. Dit is allemaal online terug te vinden in de agenda van Nyx. Daarnaast zijn er ook online alvast kaarten te kopen voor elk feest. Zo hoef je minder lang te wachten bij de deur en weet je zeker dat er nog plek is voor jou binnen. Ondanks een kaartje kun je alsnog geweigerd worden bij de deur. Dit omdat je, je niet goed gedraagt of omdat je een van de huisregels van de club overtreed. De regels zijn ook allemaal op de site terug te vinden.