Club Air Amsterdam

Club Air Amsterdam is sinds 2010 geopend. Hij ligt aan de Amstelstraat in Amsterdam. Maar voorheen hebben er nog allemaal andere grote clubs in dit gebouw gezeten.

Voormalige Club IT

Club IT was een club met heel veel extravagante feesten. Dit was ook de rede dat de club internationaal bekend werd onder het grote publiek. In 1989 werd Club IT geopend. In 2002 sloot de club en na enkele maanden ging het weer open. Sinds 2004 is de club definitief gesloten. De club stond vooral bekend als homodisco. Dat kwam door de travestie en de leatherparty’s welke in de club werden georganiseerd. Maar ook veel hetero’s bezochten de club regelmatig. Maar de eigenaar overleed in 1994. Dit was de rede dat Club IT steeds minder populair werd.

Sloop van het pand en nieuwe plannen

In 2005 werd het gehele pand gesloopt en opnieuw opgebouwd. In 2007 wilde IT opnieuw open maar dit was financieel niet haalbaar. Dit was de rede dat het pand opnieuw te huur stond. Sindsdien zit Club Air Amsterdam in dit pand.

Club Air Amsterdam

Bij Club Air kun je een gewoon avondje uitgaan maar je kunt ook een privé tafel reserveren tijdens deze avond. Hiermee kun je de gastvrijheid van de club ultiem ervaren. Er komt geregeld bediening naar de tafel om te vragen of alles naar wens is en of je nog wat wilt drinken of eten. Een privé tafel komt met nog meer voordelen. Je mag via de VIP ingang naar binnen, je hebt een privé garderobe tot je beschikking de hele avond en daarnaast heb je privé toiletten. Er moet wel van te voren gereserveerd worden. Ondanks de reservering heb je geen garantie dat je de club in mag. Bij de ingang word je gecheckt en daarnaast ook gefouilleerd. Als er iets mis is kan het alsnog zijn dat je de club niet in komt die avond. Naast een privé tafel kun je ook gewoon lekker een avondje dansen in de club. Je kunt online de agenda checken met welke feesten er zijn in de club.