Bananenbar Amsterdam

De Bananenbar Amsterdam bevindt zich midden in de Red Light District in Amsterdam. Het is een bar maar daarnaast heeft de Bananenbar ook een eigen club. Zelf zeggen ze dat ze de meest leuke en verassende bar van heel Amsterdam zijn. Natuurlijk speelt de vrucht banaan een centrale rol in deze bar en in de club. En dan gaat het niet alleen over cocktails waar ze in verwerkt zitten.

Wat is de bananenbar Amsterdam

De Bananenbar is een bar waar serveersters werken. Maar het bijzondere aan deze serveersters is dat zij bijna niks aan hebben tijdens het werk. Daarnaast zorgen ze voor veel service tijdens een avondje in de Bananenbar. Dat betekent dat je hier nooit lang met een leeg glas zit. De Bananenbar zelf zit op de eerste verdieping in het gebouw. Hier doen de serveersters allerlei trucs en wordt er echt gezorgd voor maximaal vermaak tijdens een avond uit. De Bananenbar is dus leuk om met je vrienden heen te gaan. Of om bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest te vieren. Het is ook geschikt voor dames welke op zoek zijn naar een avondje vermaak in Amsterdam.

Je moet er een keer geweest zijn

Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat de Bananenclub een club is waar je eens in je leven moet zijn geweest. Het is namelijk een leuke ervaring en daarnaast kan de Bananenbar wel gezien worden als de meest excentrieke club van heel Amsterdam. Tijdens een avondje in de Bananenbar word je verleid door de serveersters maar ook door de danseressen. Zij voeren erotieke en sexy shows op, op het podium. Daarnaast hangt er een hele goede sfeer in de bar. Dit zorgt ervoor dat dames zich ook thuis voelen en dat het voor hen ook leuk is om hier een avondje uit te gaan.

Laat je fantasie de vrije loop

Bij de Bananenbar kan iedereen zijn fantasie de vrije loop laten gaan. Niks is hier te gek. Je kunt jezelf hier tegen betaling trakteren op een lapdance. Natuurlijk kun je een van je vrienden hier ook mee verassen. Ook zijn er danseressen welke aan het paaldansen zijn en er staan danseressen op een tafel te dansen. Er is voor ieder wat wils tijdens deze avond uit.