Vakantiehuis Amsterdam

Amsterdam is over de hele wereld een bekende vakantiebestemming. Dit is ook de rede dat er veel vakantiehuizen Amsterdam te huur zijn in de stad. Er is ook een mogelijkheid om een vakantiehuis in Amsterdam te huren. Hieronder hebben we een aantal opties op een rijtje gezet.

Old Masters vakantiehuis Amsterdam

Old Masters Apartment ligt heel erg centraal. Het is ongeveer 7 minuten lopen naar het Leidseplein. En dan sta je dus ook direct midden in het centrum. Daarnaast heeft dit huur huis een eigen restaurant en barretje. Hier kan met korting gegeten en gedronken worden voor de gasten van het appartement. En naast dit restaurant zijn er ook nog allemaal andere restaurants in de buurt. Het huisje heeft een mooi hoog plafond en prachtige grote ramen. Deze ramen bieden uitzicht op een van de mooie grachten in Amsterdam. Daarnaast is er gratis WiFi aanwezig en heeft het huisje een eigen televisie.

Vakantiehuis Amsterdam: Nieuwe Prinsengracht appartement

Zoals de naam al doet vermoeden ligt dit huisje aan de Nieuwe Prinsengracht. Dat is midden in het centrum van Amsterdam, maar wel in een rustig stukje van het centrum. De winkels en supermarkten zijn allemaal maximaal 10 minuten lopen. Daarnaast is er om de hoek een parkeerplaats aanwezig waar tegen betaling gebruik van gemaakt kan worden. het is echter niet aan te raden, parkeren in Amsterdam is erg duur. Het is een 3-kamers appartement van ongeveer 60 vierkante meter. Het vakantiehuisje in Amsterdam heeft een open woon- en eetkamer, hier zit ook een mooie grote eethoek in. Daarnaast heeft het vakantiehuisje een eigen televisie en WiFi. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig in dit huis. 1 2persoonsslaapkamer en een slaapkamer met 2 stapelbedden. Er kunnen dus 6 mensen in dit huurhuis in Amsterdam. Daarnaast heeft het huis een volledig ingerichte keuken en is deze van alle gemakken voorzien.