Hotels Amsterdam

Doordat Amsterdam een hele bekende bestemming is over de gehele wereld is het aanbod op het gebied van hotels in Amsterdam ook heel erg groot. Er zijn altijd wel hotels Amsterdam in jouw prijsklasse te vinden en arrangementen waar jij naar op zoek bent.

New West Inn Amsterdam

Dit Amsterdam hotel ligt in het westelijke gedeelte van Amsterdam. Er is een goede tramverbinding tussen het hotel en het centrum. Na ongeveer 20 minuten sta je midden in het centrum waar alles te vinden is waar je naar op zoek bent. New West Inn biedt verschillende typen kamers aan. De meeste kamers zijn geschikt voor 2 personen. Op veel kamers kan ook een extra bed bij gezet worden waardoor er meerdere personen in de hotelkamer kunnen. Bij elke kamer krijgt de gast een gratis stadsplattegrond. Er kan nog apart ontbijt bij geboekt worden als dit gewenst is. Daarnaast is elke hotelkamer uitgerust met een eigen badkamer en een toilet. Daarnaast hebben de meeste kamers ook een koffiehoekje met een waterkoker en een koffiezetapparaat.

Tulip Inn Amsterdam Centre

Dit hotel Amsterdam ligt midden in het centrum van Amsterdam, tegenover de Beurs van Berlage. Het ligt naast de zogenaamde Rosse Buurt in Amsterdam. Als je het hotel uitstapt ben je dus meteen midden in het centrum van de stad. In dit hotel bieden ze verschillende soorten kamers aan. Alle kamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed. Er kunnen ook twee losse bedden in de kamer maar dan moet dit wel van te voren aangevraagd worden. Daarnaast kunnen er op sommige kamers een extra bed bijgezet worden. Elke hotelkamer heeft een eigen televisie met een uitgebreid zenderaanbod. Ook heeft elke kamer een eigen badkamer met een douche en een toilet. Er kan ook een aanvraag gedaan worden voor een strijkijzer en een strijkplank op de kamer. Ontbijt kan los bijgeboekt worden.

OZO Hotel Amsterdam

Het OZO Hotel is een 4-sterrenhotel in Amsterdam Zuidoost. Dit hotel is een goede uitvalsbasis na een bezoekje aan de Arena of de Ziggo Dome. Deze liggen namelijk op loopafstand verwijderd van dit luxe hotel Amsterdam. Elke kamer heeft een kingsize bed om extra comfort te bieden aan haar gasten. Daarnaast heeft elke kamer een mooi uitzicht op Amsterdam Zuidoost. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een bad, een douche, een fohn en een toilet. Daarnaast heeft elke kamer ook een eigen koffiehoekje met een koffiezetapparaat en een waterkoker. In elke kamer kan de verwarming en de airco apart geregeld worden. Ook heeft elke kamer een apart kluisje voor de waardevolle spullen.

NH Amsterdam Noord

Dit hotel bevindt zich in het Noorden van Amsterdam. Er gaat een shuttlebus naar het centrum. Dit is een service die het hotel aanbiedt aan haar gasten. Daarnaast ligt het hotel in Amsterdam op steenworp afstand van Science Center Nemo en Artis. Elke kamer heeft een eigen badkamer. Deze badkamer heeft een bad douche combinatie en daarnaast een toilet. Ook kan er op elke kamer zelf de airco geregeld worden. Daarnaast heeft elke kamer een eigen televisie waarop ook het filmkanaal te zien is.

Park Plaza Vondelpark Amsterdam

Het Park Plaza is een 4-sterrenhotel in Oud-Zuid. Het Park Plaza ligt naast het Vondelpark en erg dichtbij het centrum van Amsterdam. Dit is dus een perfecte uitvalsbasis tijdens een weekendje Amsterdam. Elke kamer heeft een zelf te regelen verwarming en airconditioning. Daarnaast bezit ook elke kamer een eigen badkamer met een bad en een douche. Het ontbijt is apart bij te boeken als de kamer gereserveerd wordt. Ook heeft elke hotelkamer haar eigen minibar waarin verschillende hapjes en drankjes te vinden zijn.