Bed en Breakfast Amsterdam

Amsterdam kan wel gezien worden als een van ’s werelds populairste bestemmingen voor een stedentrip. Dit komt omdat het een echte wereldstad is met musea, een prachtig centrum en daarnaast een goed uitgaansleven. In de binnenstad kan wel echt de Hollandse gezelligheid ervaren worden. Dit is ook de rede voor het grote aanbod bed and breakfasts in Amsterdam. Hieronder een selectie.

Bed and Breakfast Amsterdam West

Deze bed and breakfast is in het westen van Amsterdam. De familie welke deze bed and breakfast Amsterdam runt heeft een voorliefde voor fietsen en dit zie je dan ook meteen terug. Er staat hier een grote verzameling unieke fietsen. De Bed ans breakfast ligt net buiten het centrum in een rustig plekje van Amsterdam. Alle leuke winkels en horecagelegenheden liggen op loopafstand van de Amsterdam bed and breakfast. Naar het centrum is het ongeveer een kwartier met het openbaar vervoer. De tramhalte is voor de deur.

Woontjalk Amsterdam

De woontjalk Amsterdam bevindt zich bij het IJ. Je hebt hier een mooi uitzicht over het IJ en het Scheepvaartmuseum. Daarnaast zitten er veel leuke cafétjes op steenworp afstand van de bed and breakfast Amsterdam. De bed and breakfast heeft een woonkamer waar de gasten allemaal gratis gebruik van mogen maken. Ook heeft elke kamer een eigen badkamer.

Appartement Vermeer

Appartement Vermeer ligt in het centrum van Amsterdam. Het Rijksmuseum is nog geen 5 minuten lopen vanaf deze bed and breakfast. De hele bed and breakfast is in de sfeer van Johannes Vermeer ingericht. Alle kamers hebben een eigen toilet en badkamer. Daarnaast mag er vrij gebruik gemaakt worden van de keuken en de woonkamer in de bed and breakfast. Elke kamer heeft zijn eigen ingang vanaf de straat. De master bedroom heeft zelfs een eigen dakterras. Hier is ook een kitchenette aanwezig.